Reiseblogg fra Travellerspoint

Havana neste

Inntrykket av Puerto Viejo og den karibiske kysten ble litt blandet. Det var nydelige strender hvor du kunne være helt for deg selv(noe som visstnok ikke stemte). Mens jeg lå og slappet av med en t-skjorte over hodet, ble sekken min stjålet. Sammen med kameraet, klokka, penger og guideboka til Cuba...Du kan spørre om hvorfor jeg tok med så mange verdisaker på stranda. Sannheten er at i løpet av mine snart 5 mnd her, har jeg ikke opplevd tyveri(hvis vi ser bort i fra shortsen min under nattbading i Montezuma). I tillegg hadde jeg en kilometerlang karibisk strand for meg selv, noe som gjør noe med stressnivået. Men det lurer tydligvis skurker i skogen på den karibiske kysten, for alt som var igjen der sekken hadde vært, var dype fotspor etter en kjapp vending inn i skogen igjen. Turen gikk så til den lokale politistasjonen. Her gjorde polititet som folk ellers i området; tok det med ro. Jeg tviler på at det er mange saker som har blitt oppklart i Puerto Viejo opp igjennom. Men jeg fikk iallefall en politirapport, og dermed en sak med forsikringen. Jeg har kontaktet Gouda(forsikringen) via mail , men de virker ikke sånn kjempeinteressert i å legge ut en stratgi for hvordan vi kjapt skal få delt de nødvendige papirene. Men det er vel kansje litt naivt å kreve service fra et forsikringsselskap når det faktisk har skjedd noe. Ellers må jeg nevne at jeg reiste forbi Chiquitas bananplantasjer og lasteplass på vei til og fra karibien. Litt morsomt fordi jeg som frukt og grønt ansvarlig på Ica har
flytta rundt utallige kilo med Chiquita fra Costa Rica.

Jeg er nå igjen i San Jose og backpackers hostel. Det har blitt som et hjem her, og det er godt å få komme tilbake til et sted og mennesker du kjenner når du reiser alene. San Jose er vel også den byen i verden jeg kjenner best i verden, etter Oslo. På Onsdag reiser jeg til Cuba og blir borte til 20 Juli. Detter er derfor en av de siste blogginnleggene, ettersom internetttilgangen ikke er den helt store på La Isla. Jeg skal først se Havana og deretter prøve å komme meg til Sierra Maestra på andre siden av øya. Deretter blir det å jobbe seg tilbake til Havana igjen via diverse steder. 11 Juli må jeg prøve å være et sted med mye turister, iom at Cubanerne visstnok bryr seg fint lite om fotball VM. Hasta Luego og heia Argentina!(eller hvem som helst, bare ikke Brasil).

Skrevet av arnemw 13:54

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint