Reiseblogg fra Travellerspoint

Motocrosstur

all seasons in one day 28 °C

I helgen var jeg med familien på midagselskap hos en venninne av Mari(moren i huset) fra Nicaragua. Hun snakket flytende engelsk da hun hadde flytta til Miami som ung for å jobbe som model. Likevel trengte jeg ikke å bruke henne mange gangene for å oversette, noe jeg tar som et tegn på at spansken begynner å bli ganske bra. Det er utrolig hvor mye større fremgang jeg har hatt etter at jeg flytta og nå må snakke spansk hele tiden. På søndagen var jeg med Henry på sykkeltur med motocrossen hans. Det gikk ganske vilt for seg. Vi dro til et fjellområde som var utrolig vakkert, der vi kjørte innover noen daler langs en grusvei, og det var et par ganger jeg nesten ble slengt av sykkelen. Vi stoppet på et sted der vi kunne fiske vår egen ørett i dammen deres, og jeg må si at de kan sin ørett i Costa Rica også(fritert er metoden her). Når vi var på vei tilbake fikk vi himmelen i hodet, og Henry måtte faktisk holde hånda foran ansiktet for at han skulle se noe i det hele tatt. Jeg har følt meg tryggere(og vært tørrere). Henry har faktisk 6 forskjellige våpen, som han bruker til jakt og også beskyttelse. Det gikk opp for meg at jeg faktisk ikke har skutt noe siden militæret, så jeg var litt ustø i steget da jeg prøvde verdens kraftigste hagle(må det ha vært). Dessverre og smertefullt for meg, var det at familien har en liten biefarm. Biene ble mildt sagt forbanna av bråket jeg lagde, og det var nok litt av et syn å se meg løpe nedover veien med en hagle i hånda, og en sverm med bier etter meg. Jeg slapp unna med 3, dog ekstremt vonde stikk. I tillegg prøvde jeg en over 100 år gammel revolver(ville vesten), og jeg skal nok være glad den ikke eksploderte i ansiktet på meg. Det var litt bekymringsverdig at Henry så litt overraska ut når den funka som den skulle.
CIMG0765.jpg
CIMG0774.jpg
CIMG0781.jpg
CIMG0787.jpg

Jeg er nå ganske glad for at jeg begynte å skrive bloggen, da det etterhvert har blitt som en reisedagbok. Dog noe offentlig, da jeg har gitt adressen til noe familie og venner. Når jeg nå leser ting jeg har skrevet tidligere, dukker det opp ting jeg nesten hadde glemt. Jeg skal derfor prøve å oppdatere litt oftere nå som jeg snart skal reise på heltid og dagene ikke blir så like som de er nå. 8 Juni drar jeg til Guatemala, noe jeg ser veldig fram til. Jeg var å kjøpte bussbillett i San Jose i dag, og prøvde i tillegg å skaffe visa for Cuba. Men det cubanske konsulatet ser seg fornøyde med 4 timers arbeidsdag, så da er det ikke så lett å treffe åpningstida.

Skrevet av arnemw 16:37 Arkivert i Costa Rica

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Takk for morsom lesing og god tur videre!

Klem tante Anne

fra annewes

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint